Καλώς ήρθατε στην EPSCI
Η EPSCI Α.Ε. ( Electronic Payment Systems Consultants & Integrators ) είναι εταιρεία πληροφορικής που δραστηριοποιείται κυρίως στον τραπεζικό τομέα και ειδικότερα στο χώρο των συστημάτων ηλεκτρονικών πληρωμών.
Πολυετής εμπειρία
Μεγάλη εμπειρία στην εγκατάσταση και υποστήριξη συστημάτων εξουσιοδότησης και διαχείρισης συναλλαγών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Σύγχρονες Υπηρεσίες
Εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα ηλεκτρονικής τραπεζικής, υποστήριξης δικτύων ΑΤΜ / POS και διαχείρισης πιστωτικών και χρεωστικών καρτών.
Επιτυχημένα προϊόντα
Εξελίσσουμε συνεχώς τα προϊόντα μας, ώστε αυτά να καλύπτουν τις τελευταίες απαιτήσεις της αγοράς.
Έμφαση στη συνεργασία
Στενή συνεργασία με επιτυχημένες εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Υπηρεσίες

Η EPSCI παρέχει εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα ηλεκτρονικής τραπεζικής, υποστήριξης δικτύων ΑΤΜ / POS και διαχείρισης πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, καθώς και μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών στον τομέα της υποστήριξης συστημάτων επεξεργασίας ηλεκτρονικών συναλλαγών που πραγματοποιούνται σε δίκτυα ηλεκτρονικών πληρωμών.

Εργαλεία & Προϊόντα

Η EPSCI προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της και να διευκολύνει το έργο τους, τόσο στην παραμετροποίηση της λειτουργίας των ATMs, όσο και στην προσομοίωση της λειτουργίας τους, ώστε να αποφεύγονται οι κουραστικές δοκιμές με κάρτες στα φυσικά ATMs, ανέπτυξε ένα ευέλικτο και φιλικό προς το χρήστη λογισμικό, τον EPSCI Configuration Designer, για την δημιουργία και υποστήριξη ροών και οθονών του ATM και τον EPSCI Simulator, προσομοιωτή λειτουργίας ΑΤΜ.

Η επαγγελματική φιλοσοφία μας

Ο τρόπος εργασίας μας είναι εξαιρετικά συνεργατικός - μαζί μας, είστε ένας συνεργάτης με μια θέση κλειδί στο τραπέζι. Στόχος μας είναι να κατανοήσουμε τόσο τις δικές σας ανάγκες καθώς και των πελατών σας, έτσι ώστε ό,τι δημιουργούμε να είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στους στόχους σας.

© 2019 EPSCI Α.Ε.